IT Support Officer 


Wil jij in je functie als IT Support Officer bijdragen aan Hartwig’s missie om de zorg voor patiënten met kanker te verbeteren? 

(32-40 uur, Amsterdam) 

Als onze nieuwe IT Support Officer ben jij verantwoordelijk voor onze ICT-office infrastructuur (kantoorautomatisering en –netwerk); voor het aanschaffen, installeren en onderhouden van nieuwe en bestaande hardware en software. Werk jij graag in een klein (business support) team dat als doel heeft dat onze collega’s probleemloos hun werk kunnen uitvoeren? Hou jij van korte communicatielijnen en een grote diversiteit aan werkzaamheden? Neem jij graag verantwoordelijkheid en werk jij zelfstandig, snel en proactief? Dan is de functie IT Support Officer iets voor jou! 

Wat ga jij doen?  

 • Je bent verantwoordelijk voor ‘system administration’; onze belangrijkste systemen zijn: Apple (Mac / MacOs), Windows, Identity Provider (Okta), Microsoft (Office 365 / Powershell, Azure Active Directory / Intune), VoIP-telefoniebeheer, Firewall (Fortigate), Password Manager (LastPass), Project Management Software (JIRA) en Document Beheer Systeem. 
 • Je implementeert en onderhoudt information securitymaatregelen, je voert regelmatig veiligheidscontroles uit, je maakt back-ups en bepaalt strategieën op dit gebied. 
 • Je monitort prestaties en houdt systemen, netwerken en hardware up-to-date om eventuele problemen tijdig op te sporen en op te lossen. 
 • Je begeleidt medewerkers bij het gebruik van hardware en software, beantwoordt vragen en je schrijft procedures en praktische gebruikershandleidingen. 
 • Je biedt externe en interne ondersteuning en documenteert wijzigingen in de daarvoor bestemde systemen. 
 • Je coördineert verschillende vernieuwende ICT-projecten, bijvoorbeeld ‘Bring Your Own Device (BYOD)’ . 
 • Je vertaalt gebruikerswensen naar technische oplossingen en coördineert diensten van externe ICT-service provider.

Onze Ideale kandidaat: 

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur HBO-Informatica opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. 
 • Je hebt kennis van Apple (Mac / MacOs), Identity Provider, Microsoft (Office 365 / Powershell, Azure Active Directory / Intune). Kennis van JIRA is een pré, net als basiskennis op het gebied van information security. 
 • Affiniteit met netwerkbeheer is een plus. 
 • Je toont initiatief, kunt snel schakelen en denkt in mogelijkheden. 
 • Je kunt zelfstandig werken en functioneert ook goed in teamverband. 
 • Je werkt gestructureerd, bent kritisch op je eigen werk en houdt ervan om dingen af te maken. 
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als schrift. 

Wat bieden wij jou?  

 • Een ontzettend leuke en afwisselende baan (32-40 uur) in een enthousiast en gedreven team. 
 • Een open, ondernemende cultuur waar inbrengen van eigen ideeën gestimuleerd en gewaardeerd wordt. 
 • Een dynamische en multidisciplinaire omgeving die zorgt voor interessante uitdagingen en waarbij we ons onderscheiden door onze snelle feedbackloop en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. 
 • Een aanstelling voor een jaar, met de intentie om deze om te zetten in een vast contract. 
 • Goed salaris, bepaald op basis van je (werk)ervaring en achtergrond. De kans om onderdeel te zijn van en te werken in een innovatief vakgebied en hoogstaand onderzoek te faciliteren. Je werkt voor een stichting die een complete DNA-test op basis van de techniek whole genome sequencing aanbiedt, die wereldwijd uniek en voorloper is en die het leven en die de behandeling van kankerpatiënten rechtstreeks beïnvloedt en verbetert. 

Solliciteren 

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Wij kijken er naar uit om van je te horen! Stuur je cv en je motivatiebrief naar people@hartwigmedicalfoundation.nl. Je kunt solliciteren tot en met 20 november. Als je vragen hebt, stuur dan een mail naar onze HR Manager, Maaike de Koningh, m.dekoningh@hartwigmedicalfoundation.nl. We proberen ons sollicitatieproces zo kort mogelijk te houden. Het bestaat uit maximaal 3 interviews online en bij ons op kantoor en een drijfveren-test.  

We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

 
Zzp’ers en uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. 

Hartwig Medical Foundation 
Hartwig Medical Foundation is een innovatieve organisatie die ervoor wil zorgen dat elke patiënt met kanker de best passende behandeling krijgt. Dat doen wij door een complete DNA-test beschikbaar te stellen aan ziekenhuizen voor de behandeling van de patiënt van vandaag. Voor de patiënt van morgen helpen wij onderzoekers door de DNA-data van patiënten te verzamelen en deze samen met de uitkomsten van behandeling te verstrekken. Wij zijn een gedreven organisatie die veel externe contacten heeft met medisch specialisten en beleidsmakers. 

Meer weten over de complete DNA-test?

Ga naar OncoAct.nl