HR BUSINESS PARTNER  

Wil jij in je functie als HR BUSINESS PARTNER bijdragen aan Hartwig’s missie om de zorg voor patiënten met kanker te verbeteren? 

(32-40 uur, Amsterdam) 

Ben jij een HR-professional met brede ervaring, een oplossingsgericht denkvermogen en uitstekende interpersoonlijke en communicatievaardigheden? Heb je tevens het vermogen om snel te schakelen en verantwoordelijkheid te nemen in een dynamische en uitdagende werkomgeving en ben je in staat om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Wil je daarnaast bijdragen aan verbetering van behandeling van kankerpatiënten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen?  

Als HR Business Partner heb je een cruciale rol in ons team. Je draagt bij aan het succes van de organisatie door strategieën die gemaakt zijn, te vertalen naar beleid en door continue verbetering van People & Culture processen. Je zorgt voor een goede landing in de organisatie van de nieuwe People & Culture strategie en de evaluatie hiervan. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de leidinggevenden; om high performing teams samen te stellen en te laten excelleren. Met jouw brede kennis en proactieve houding begeleid je medewerkers, terwijl je nauwlettend data en informatie bijhoudt om weloverwogen beslissingen te ondersteunen. Een gedeelte van de HR-administratie, onder andere gerelateerd aan ons kwaliteitssysteem, maakt in het begin deel uit van deze functie tijdens de overgangsfase naar anders invullen van verschillende rollen. 

Verantwoordelijkheden 

 • Actief uitdragen en invulling geven aan ons People & Culture beleid. 
 • Identificeren, implementeren en optimaliseren van People & Culture processen. 
 • Begeleiding en advies bieden aan leidinggevende en medewerkers in People & Culture gerelateerde zaken. 
 • Verantwoordelijk voor het recruitment proces en voor talentontwikkeling en -retentie. 
 • Coördineren van contacten met externe service providers, zoals onze externe salarisadministratie en recruitment bureaus. 
 • Komend jaar een HR Informatie Systeem selecteren en implementeren. 
 • Actief bijhouden en analyseren van People & Culture-gerelateerde data en informatie. 

Onze ideale kandidaat 

 • Je hebt oprechte interesse en intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan de missie van Hartwig Medical Foundation. 
 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare brede People & Culture functie en functioneert op senior niveau, bij voorkeur in een organisatie van gelijke omvang (40-50 medewerkers). 
 • Je hebt ervaring met en vindt het leuk om op alle People & Culture aspecten actief te zijn en houdt van (complexe) uitdagingen met een brede en gevarieerde scope en schuwt ook niet de administratieve kant op te pakken indien nodig of anders in te richten. 
 • Je schakelt gemakkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch advies. 
 • Je bent in staat zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen voor een breed scala aan People & Culture taken. 
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent resultaatgericht en initiatiefrijk. 
 • Je hebt uitstekende interpersoonlijke en communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels. 

Wat bieden wij jou?  

 • Een ontzettend leuke, verantwoordelijke en afwisselende baan (32 – 40 uur) in een enthousiast en gedreven team in een organisatie die volop in ontwikkeling is. 
 • Een open, ondernemende cultuur waar inbreng van eigen ideeën gestimuleerd en gewaardeerd wordt. 
 • Een dynamische en multidisciplinaire omgeving die zorgt voor interessante uitdagingen, waarbij we ons onderscheiden door onze snelle feedbackloop en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. 
 • Een aanstelling voor een jaar, met de intentie om deze om te zetten in een vast contract. 
 • Een salaris tussen € 5.400 en € 7.600, afhankelijk van je (werk)ervaring en achtergrond.  
 • De kans om onderdeel te zijn van en te werken in een innovatief vakgebied en hoogstaand onderzoek te faciliteren, voor een stichting die een Whole Genome DNA-test aanbiedt die momenteel wereldwijd uniek en voorloper is en het leven en de behandeling van kankerpatiënten rechtstreeks beïnvloedt en verbetert. 

Solliciteren 

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Wij kijken er naar uit om van je te horen! Stuur je cv en je motivatiebrief naar people@hartwigmedicalfoundation.nl. Je kunt solliciteren tot en met 19 april 2024. Als je vragen hebt, stuur dan een mail naar onze HR Manager a.i., Maaike de Koningh, m.dekoningh@hartwigmedicalfoundation.nl. We proberen ons sollicitatieproces zo kort mogelijk te houden en het bestaat uit maximaal 3 interviews, 1 online en 2 bij ons op kantoor en een drijfveren-test.  

We kijken er naar uit je te ontmoeten! 

Hartwig Medical Foundation 
Hartwig Medical Foundation is een innovatieve organisatie die ervoor wil zorgen dat elke patiënt met kanker de best passende behandeling krijgt. Dat doen wij door een complete DNA-test beschikbaar te stellen aan ziekenhuizen voor de behandeling van de patiënt van vandaag. Voor de patiënt van morgen helpen wij onderzoekers door de DNA-data van patiënten te verzamelen en deze samen met de uitkomsten van behandeling te verstrekken. Wij zijn een gedreven organisatie die veel externe contacten heeft met medisch specialisten en beleidsmakers. 

Zzp’ers en uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. 

Meer weten over de complete DNA-test?

Ga naar OncoAct.nl