Werken bij

Wij werken met een gedreven team met lab analisten, bioinformatici, clinici en IT-specialisten aan de verbetering van de behandeling van patiënten met kanker. Wij werken samen met academische instellingen, ziekenhuizen en experts uit binnen- en buitenland en maken gebruik van de allernieuwste technologie.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s)

Bioinformatic Specialist  

Pipeline Deployment and Development  In your role as an Bioinformatic Specialist, would you like to contribute to Hartwig’s mission to …

Bioinformaticus 

Wil jij in je functie als Bioinformaticus bijdragen aan Hartwig’s missie om de zorg voor patiënten met kanker te verbeteren?  …

HR BUSINESS PARTNER  

Wil jij in je functie als HR BUSINESS PARTNER bijdragen aan Hartwig’s missie om de zorg voor patiënten met kanker …

Bekijk alle vacatures

Open sollicitatie

Wil je bij ons werken en is er geen passende vacature op onze website? E-mail ons dan je open sollicitatie met motivatiebrief en curriculum vitae. Zodra wij je e-mail hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging. Wij bewaren je gegevens maximaal één jaar, daarna verwijderen wij deze.

Vacatures partnerorganisaties

Samen met onze partnerorganisaties brengen we een multidisciplinair team samen van getalenteerde software developers, bioinformatici en data analisten verspreid over meerdere geografische locaties, waaronder Sydney, Toronto en Barcelona. Op het moment is onze partner in Australië op zoek naar collega’s.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Abonneer u op onze nieuwsbrieven

Meer weten over de complete DNA-test?

Ga naar OncoAct.nl