Informatie WGS voor behandelend artsen en pathologen

Met de complete DNA-test brengen wij het gehele DNA van de tumor in kaart. Dit is één gevalideerde diagnostische test, waarvoor één vers ingevroren biopt nodig is.

We brengen vier typen afwijkingen in kaart: mutaties, amplificaties, fusies en verlies van genen. Naast standaard afwijkingen geeft de test ook informatie over de mogelijke aanwezigheid van specifieke moleculaire profielen, zoals Homologe Recombinatie Deficiëntie, Micro Satelliet Instabiliteit en het totaal aantal mutaties van de tumor.

Na afloop ontvangt u een rapport. Hierin zijn alle uitslagen gecombineerd en vindt u mogelijke klinische betekenissen en studies waarvoor een patiënt in aanmerking kan komen, gebaseerd op de uitslagen.

Deze uitslagen kunnen besproken worden in de Molecular Tumor Board. Binnen 10 werkdagen is het rapport gereed. Ga voor meer informatie over de complete DNA-test naar OncoAct.nl.

U zag een video in de categorie Behandeling op maat. Wellicht bent u ook geïnteresseerd in Biomarker, DNA, Lab proces, Moleculaire diagnostiek, OncoAct of Whole genome sequencing.
Terug naar alle Videos

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?

Abonneer u op onze nieuwsbrieven

Meer weten over de complete DNA-test?

Ga naar OncoAct.nl