Software Developer – IT Infrastructure team 

Amsterdam 

Wat doe je als Software Engineer bij Hartwig Medical Foundation? 

In deze rol richt jij je met het Infrastructuur Team op het functioneel en technisch verbeteren en onderhouden van de IT-infrastructuur en applicaties van Hartwig Medical Foundation. Deze infrastructuur en applicaties vormen de basis voor de uitvoering van de genomische analyse en klinische rapportage op data van het volledige genoom van patiënten met kanker. In de functie van Software Developer werk je in een brede rol als generalist aan ontwikkeling en de CI/CD van een nieuwe of geoptimaliseerde technology stack waarmee je impact maakt op het leven van patiënten. 

Dit ga je doen  

 • Continue integratie en ontwikkeling van nieuwe of vereenvoudigde technology stack, door het combineren van software engineering met research, testing, deployment en operations.  
 • Verhogen van de snelheid en betrouwbaarheid van het patiëntverwerkingsplatform door robuuste automatisering. 
 • Werken aan projecten, waaronder het bouwen van een nieuw portaal voor het delen van data en het documenteren en testen van de huidige technology stack.  
 • Nauw samenwerken met zowel software developers, bioinformatici en data scientists aan klinisch relevante data en daarmee impact maken op het leven van patiënten door diagnostiek en zorg te verbeteren. 

Hier herken jij jezelf in  

 • HBO of WO Master of Science in Computer Science, Informatica of gelijkwaardige opleiding. 
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als Software Engineer of in een andere soortgelijke functie waarbij je ervaring hebt opgedaan met DevOps of infrastructure as code en waarbij je hebt gewerkt met bij voorkeur Java en Kotlin, of C++, C# of een gelijkwaardige taal. 
 • Ervaring met Google Cloud Platform, Kubernetes (GKE), Gcloud PubSub, Cloud Build, Compute Engine, Gcloud IAM, Cloud Storage, BigQuery en/of Cloud SQL is een pre 
 • Praktische ervaring met  refactoring, geautomatiseerd testen en code review. 
 • Mogelijkheid om cross-functioneel te werken en projecten zelfstandig tot voltooiing te brengen. 
 • Oprechte interesse en intrinsieke motivatie om een bijdrage te leveren aan de missie van Hartwig Medical Foundation. 
 • Je functioneert goed in een snel veranderende omgeving, kunt snel schakelen en bent in staat om te vernieuwen.  
 • Je bent resultaatgericht, accuraat en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent kritisch op je eigen werk en op dat van anderen door constructieve feedback te geven. 
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een teamplayer. 

Dit bieden wij jou  

 • Een open en ondernemende organisatiestructuur waar inbrengen van eigen ideeën gestimuleerd en gewaardeerd wordt. 
 • Een dynamische en multidisciplinaire omgeving die zorgt voor interessante uitdagingen, waarbij we ons onderscheiden door onze snelle feedbackloop en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. 
 • Samenwerken met gemotiveerde collega’s die expert zijn op verschillende gebieden (artsen, data-analisten, bioinformatici en software developers). 
 • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar, met de intentie deze om te zetten in een vast contract. 
 • Een goed salaris, bepaald op basis van je (werk)ervaring en achtergrond. 
 • De kans om onderdeel te zijn van en te werken in een innovatief vakgebied en hoogstaand onderzoek te faciliteren, voor een stichting die een complete DNA-test aanbiedt die momenteel wereldwijd uniek en voorloper is en die het leven en de behandeling van kankerpatiënten rechtstreeks beïnvloedt en verbetert. 

Solliciteer! 

Nu is het aan jou! Stuur je persoonlijke motivatie en curriculum vitae naar: info@hartwigmedicalfoundation.nl.  

De sollicitatieprocedure bestaat uit enkele gesprekken, een code-test en een drijfveren-test. Daarnaast wordt een referentiecheck gedaan. 

Vragen? Neem contact op met Matthijs van Niekerk via m.vanniekerk@hartwigmedicalfoundation.nl 

Zzp’ers en uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. 

Dit zijn wij 
 
Hartwig Medical Foundation is een innovatieve organisatie die ervoor wil zorgen dat elke patiënt met kanker de best passende behandeling krijgt. Dat doen wij door een complete DNA-test beschikbaar te stellen aan ziekenhuizen voor de behandeling van de patiënt van vandaag. Voor de patiënt van morgen helpen wij onderzoekers door de DNA-data van patiënten te verzamelen en deze samen met de uitkomsten van behandeling te verstrekken. Wij zijn een gedreven organisatie die veel externe contacten heeft met medisch specialisten en beleidsmakers. 

Meer informatie over de organisatie en activiteiten is te vinden op hartwigmedicalfoundation.nl

Locatie: Science Park 408, 1098 XH, Amsterdam, Nederland 

Meer weten over de complete DNA-test?

Ga naar OncoAct.nl