GENAYA: Informatieve middagen en rondleidingen in november en december

Op dinsdag 14 november en vrijdag 1 december 2023 organiseert het GENAYA-projectteam van Hartwig Medical Foundation opnieuw informatieve middagen over GENAYA. Onderdeel is een rondleiding op het laboratorium van Hartwig in Amsterdam.
Deze middagen zijn vooral bedoeld voor (AYA-research)verpleegkundigen en coördinatoren die betrokken zijn bij de logistieke kant van het project in de ziekenhuizen die (bijna) meedoen aan het GENAYA-project.

Wij geven een update over het project en achtergrondinformatie over WGS-analyse, er is ruimte om praktische zaken te bespreken en om ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere ziekenhuizen.
Programma:
- 13.30-14.00u: Ontvangst
- 14.00-14.45u: Presentatie: Update over GENAYA – doelen en behaalde mijlpalen, praktische informatie en vragenrondje
- 14.45-15.15u: Rondleiding op het laboratorium
- 15.15-16.00u: Presentatie: Hartwig – wat gebeurt er nog meer?
- 16.00-17.00u: Afsluiting
U kunt voor beide middagen nog reserveren. Stuur hiervoor een mail aan Jeffrey van Putten, arts-onderzoeker GENAYA: j.vanputten@hartwigmedicalfoundation.nl. U ontvangt dan een bevestiging van uw reservering.
Uiterlijk een week van tevoren ontvangt u een mail met aanvullende informatie.
Voor een impressie kunt u hier alvast een korte video over ons werk in het laboratorium bekijken.
Meer informatie
- Alles over GENAYA
- Deelnemende ziekenhuizen GENAYA
- Aanmelden van uw ziekenhuis bij GENAYA
- Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over GENAYA
Alle nieuwsberichten
Lees ook

‘Anders leren denken over kanker met het hele team’
Paul Hamberg, Internist-oncoloog Franciscus Gasthuis & Vlietland ‘Een paar maanden geleden hebben we Hartwig Medical Foundation uitgenodigd in ons ziekenhuis …

GENAYA-project: extra hoop voor jonge kankerpatiënten
Door Frank van Wijck Noordwest Ziekenhuisgroep is een van de deelnemers aan het GENAYA-project van Hartwig Medical Foundation. De initiatief …

Complete DNA-analyse voor jongvolwassenen met kanker
KWF Kankerbestrijding financiert de uitbreiding van de infrastructuur voor onderzoek naar kanker bij jongvolwassenen met bijna 4,5 miljoen euro. Dit …

Er komen steeds meer oncologische geneesmiddelen beschikbaar die maar voor een klein deel van de patiënten geschikt zijn. Op dit moment vinden we die patiënten niet. Bij élke patiënt met uitgezaaide kanker zou uitgebreide genetische screening moeten plaatsvinden.